Kyberturvallisuus -webinaari 12.5.2022 klo 16.30-17.30

28.4.2022

Tervetuloa Suomen Vakuutusyhdistyksen Kyberturvallisuus -webinaariin torstaina 12.5.2022 klo 16.30–17.30. 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista kyberturvallisuuteen liittyen Jaakko Walleniuksen alustamana. Jaakko toimii tällä hetkellä Elisassa turvallisuusjohtajana. Hän kertoo yleisellä tasolla kyberriskeistä sekä syventää keskustelua aina siihen, miten me jokainen voimme varautua omassa elämässä kyberriskeihin. Mitä ne itse asiassa ovat?

Tilaisuuden juontaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, Fennian asiakkuuksista vastaava johtaja Jarkko Mattinen.

Osallistumissivu löytyy netistä osoitteesta:

https://event.prospectumlive.com/suomen-vakuutusyhdistys-ry-12-05-2022

Kopioi osoite selaimeesi ja pääset suoraan lähetykseen aloittamalla katselun. Erillistä osallistumisilmoitusta ennakkoon ei tarvita. Lähetys tallennetaan ja tallenne on katsottavissa myös saman linkin kautta sekä myöhemmin myös yhdistyksen nettisivun kautta. Voit myös jakaa suoran lähetyksen linkkiä työyhteisössäsi.

Striimialustalle upotettu YouTuben kautta striimattu videostriimi saattaa olla joissain organisaatioissa ”kiellettyjen listalla”. Tuohon ongelmaan voi auttaa se, että vaihtaa katseluun käytettävää laitetta (laptop, tabletti, älypuhelin) tai vaihtaa käytössä olevaa verkkoyhteyttä. Organisaation IT-osaston kautta saattaa myös saada apua ongelmaan.

Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan aiheesta chatin kautta!