Liikenne- ja potilasvakuutusten lakisääteiset elimet: Vakuutuskeskus ja vahinkolautakunta - jäsentapahtuma 16.2.2021

27.1.2021

Vuoden 2021 ensimmäinen esitelmätilaisuus järjestetään verkkotapahtumana tiistaina 16.2.2021 klo 16.30 - 17.30. Aiheena ”Liikenne- ja potilasvakuutusten lakisääteiset elimet: Vakuutuskeskus ja vahinkolautakunta”.

Vakuutuskeskuksen toimitusjohtaja, FM, SHV, Juha-Pekka Halmeenmäki tulee kertomaan meille Vakuutuskeskuksen toiminnasta. Juha-Pekalla on pitkä vakuutusyhtiökokemus ja hän kertoo meille myös siitä, millaisia eroja ja yhtäläisyyksiä on Vakuutuskeskuksessa ja yhtiössä työskentelemisessä.

Varatuomari Juha Mikkola toimii vuoden 2021 alussa aloittaneen liikenne- ja potilasvahinkolautakunnan päätoimisena puheenjohtajana. Juha kertoo lautakunnan tehtävistä lakitasolla ja käytännössä, ja myös lautakunnan toiminnan kehittämisen painopisteistä lähivuosina.

Osallistumissivu löytyy netistä .

Klikkaa yllä mainittua linkkiä ja pääset suoraan lähetykseen aloittamalla katselun. Voit osallistua keskusteluun kirjoittamalla viestisi keskustelupalstalle. Lähetykseen voi osallistua myös mobiilisti kunhan vain verkko ja selain toimivat.

Erillistä osallistumisilmoitusta ennakkoon ei tarvita. Lähetys nauhoitetaan ja nauhoite on myös myöhemmin katsottavissa.


Uutista on päivitetty 9.2.2021